Ostan/otsin vanu fotosid vanadpildid.net keskkonnas avaldamiseks: 5516999

Logi sisse
ja salvesta oma lemmikud

Vali asukoht piltide sirvimiseks
Pilte: 3636

Pärnumaa Saaremaa Läänemaa Harjumaa Järvamaa Virumaa Viljandimaa Tartumaa Võrumaa
X

Koeru alewik 1935 (0)

Fotograaf: O.Lember
Tegemist on mitmes mõttes märgilise fotoga. 

Kõigepealt tuletas see mulle endalegi meelde, kus on vanadpildid.net keskkonna juured. Neile, kes on vanadpildid.net galerii märkinud enda jaoks meeldivaks hiljuti, teadmiseks, et päris alguses kajastas keskkond Koeru kihelkonna vaateid ja parimal juhul muid Eestimaa paiku koerukate albumitest. Nüüdseks on rõhuasetus muutunud ja pilte mujalt Eestist lisandub enam kui Koerust.

Teiseks on tegemist üle pika aja fotoannetusega, mille eest olen südamest tänulik. Küsimus ei ole sellistel puhkudel ainult foto vaid eelkõige teo väärtuses. Igasugune tagasisside, sealhulgas Meeldimiste arv Facebookis, jäetud kommentaarid, rahalised annetused, fotoannetusd, näitavad hindamist, mis on sarnaste veebipõhiste projektide puhul mulle kui tegijale ainsaks võimaluseks mõista oma jõupingutuste vajadust, väärtust ning saada tagasi mingigi osa oma investeeringust.

Kolmandaks muidugi foto ise. O.Lember on mulle, ja tundub, et ka selle valdkonna tundjatele, suhteliselt tundmatu suurus. Tema nime ei suutnud ma leida ka Eesti Fotograafide andmebaasist. See teeb tema töö hinnalisemaks, samas kui foto enda teostus ja kvaliteet jätavad soovida. Kuigi võttenurk alevi pildistamisel on harvaesinev (pildistatud on kagust) võiks foto väljanägemise järgi olla tegemist mõne laadafotograafi tööga.

Ja kõige lõpuks tuleb selle fotoga välja vanadpildid.net olemus ja eelis paljude teiste kogude ees. Olen andnud endale ja fotode annetajatele lubaduse, et minu kätte jõudes saavad neid tasuta vaadata (ja viitega kasutada) kõik huvilised (va. raha teenimiseks). Nii on ka sellega fotoga. vanadpildid.net keskkonnas saate lisatud fotot vaadata laiusega 3000 pikslit.
Allikas ja avaldamisõigused: Marko Mänd, jagada viitega allikale
Asukoht: Järvamaa, Koeru kihelkond, Koeru
Sildid: koeru, 1935, 3000px

Makse saaja nimi: MTÜ Nahkanuia
Arvelduskonto nr: EE182200221045230148
Selgitus: Vanadpildid.net toetuseks
SEBSwedbankDanskeNordeaLHV
X

Liitu meie uudiskirjaga!

Lisa kommentaar

X
kodulehe, e-poe tegemine